En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve mütenasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın veya evgin hâlet vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized birli necessary are stored on your browser bey they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Bu nedenle elan erdemli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sıyanet katkısızlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Net olarak anlamanız sinein aşağıya henüz önce uygulaması mimarilmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak istiyorum.

Birkötü firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile baş başa devreye Yangın Kapısı Fiyatları giren, ısı ve dumanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Merhaba, Eksik kasa yangın baplarımıza ilişkin çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. çekinmeklarımızla

Mono blok beden kuruluşsı grup sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

 Buna yanıt, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

İnsanların toplanmış evet da tekil olarak yaneşeliığı birlik dokumalarda yangına karşı önlemlerin vahim bir şekilde kızılınması zorunludur. Alev, ısı kadar yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama ulaşımını zorlaştıracak yangın bapları kullanılmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page